Skip to main content

Foråret er på vej og i Ilulissat udgør de majestætiske isbjerge en baggrund så imponerende, at det overgår fantasien – for her er en betagende skønhed i Ilulissat Isfjord – en perle på *UNESCO’s verdensarvsliste.

Indlogeret på det historiske Hotel Hvide Falk vil I bo med udsigt og tæt ved Ilulissats bagvedliggende eventyr.

En sejltur i Diskobugten bringer jeg helt tæt på isens kunstværker, der tårner sig op mod himlen og afslører nuancer af den dybeste blå.

 Rejseperiode: april – maj. 

Pris pr. pers. FRA:

  • Delt dobbeltværelse FRA kr. 9.995.-
  • Enkeltværelse FRA kr. 10.595.-

(Kontakt os for pris fra København)

Rejsen indeholder:

Fredag: Ankomst, check in bayview værelse og 3 retters velkomst middag i restauranten
Lørdag: Isfjordsejlads
Søndag: Vandre langs Isfjorden
(Mulighed for tilkøb af Sermermiut vandring)
Mandag: Check ud & afrejse

I mødet med Jer skræddersyr vi rejsen. Kontakt os og vi hjælper med at skabe den rejse som du drømmer om.

Indkvartering – på et historisk hotel.

Jeres ophold på Hotel Hvide Falk er med delt dobbeltværelse og med udsigt over byen. Hotellet har været – og er det stadig den dag i dag – et bindeled mellem det lokale samfund i Ilulissat og besøgende fra hele verden.

Isfjordsejlads.

Ilulissat Isfjord er kendt for sine kolossale isbjerge, som udspringer af Sermeq Kujalleq gletsjeren. Isbjergene kan være enorme og nogle når højder, der svarer til flere etagers bygninger. Majestætisk flyder de gennem fjorden. På en sejltur gennem Diskobugten kommer I tæt på disse gigantiske is-formationer, ser deres utrolige former og oplever den dybe blå farve, der ofte findes i isens dybder.

Dagligt strømmer der millioner af tons is gennem Isfjorden og udvikler sig til de enorme isfjelde I kommer forbi. Undervejs bliver i trakteret med en “drink” bestående af grønlandske bær og gletsjerisen.

I sejler cirka 2 1/2 time. En guide vil undervejs fortælle om Indlandsisen og det dyreliv her hersker. Vi anbefaler at tage varmt tøj på, da der er koldt på Isfjorden hele året rundt.

Sermiutdalen.

Her er mulighed for en vandretur til Sermermiut, som ligger i nærheden af Ilulissat. Sermermiut-dalen er en del af UNESCOs verdensarvsliste, og har været hjemsted for forskellige inuit-kulturer igennem de sidste 4.000 år. Under turen vil I kunne udforske resterne af de gamle bosættelser og få en indsigt i, hvordan de tidlige indbyggere levede. Vandreturen byder selvsagt på storslåede udsigter over Ilulissat Isfjord.

Rejsen kan tilpasses efter jeres personlige ønsker. Kontakt os for at få et til tilbud på rejsen.

Bemærk / det med småt:

Vi gør opmærksom på, at alle vores rejser er med forbehold for ændringer, tastefejl – og at ændringer i priser, skatter og afgifter kan forekomme.