Skip to main content

Fortalt af Elise Bruun.

Travel by Heart

Navnet Travel by Heart har rødder i min passion; at give vores kunder de rejseoplevelser, som deres hjerter drømmer om. Og, til min fars historie om at være hjertepatient. De 2 ting tilsammen handler for mig om, at imens vi lever, skal der være frihed til at opleve.
Fordi, både når livet gør godt og gør ondt er det som om, at hjertet taler mere tydeligt.

Hjertet ved godt hvem vi er, hvem vi elsker, og hvornår vores hjerte slår frit.

Startskuddet

Virksomheden opstod ud fra en følelse af, at selvom verden lukkede ned under Covid 19, så kunne vi stadig åbne Grønland op for de mennesker der bor her.
Fra 20 år i rejsebranchen kendte jeg til kunders behov for at opleve verden og skabe magiske øjeblikke med hinanden - og samtidig mærke service og tryghed under rejsen. Rejserne ”Staycations i Grønland” blev et hit ved kunderne og jeg tog endelig springet til at åbne mit eget rejsebureau.

Visionen

Travel by Heart blev min drøm, der blev til virkelighed; at skræddersy rejser ud fra hver enkelte kundes behov. Visionen er, at når kunden først har hørt vores stemme i telefonen, så holder vi kunden i hånden fra starten af rejsen, undervejs, hvis uforudsete ting skulle opstå, til de lander hjemme igen.
Med vores viden og erfaring, plus vores kunders ønsker og behov, så bliver hver enkelte kundes rejse skræddersyet på mål.

Du nævner det – vi fixer det! Er blevet vores motto.

Vi er et hold

Firmaet er vokset i takt med at kunderne er blevet flere. I dag er vi 3 rejseagenter, som booker til og fra - og ikke mindst internt i Grønland. Plus Marianne, som hjælper os administrativt. Nogle af os bor i Grønland til daglig, andre har rødder her.

Sammen står vi hånd i hånd med det grønlandske samfund. Lige fra udbyderne af de mange ture du kan opleve i Grønland, til kokkene på restauranterne, hotelejerne og skibspersonalet på de lokale overfarter. I Grønland er man ikke noget alene, men i kraft af hinanden.

Grønland, mit hjerte

Grønland er sammensat af mange kontraster. Den larmende stilhed. Historien, fra den tidlige inuit og hverdagen der mødes i et. Her er en puls, som jeg ikke har fundet andre steder i verden. Som om hjertet her slapper af.

Til dig som er på gennemrejse, bor i Grønland, eller kommer langvejs fra, jeg og mine kollegaer står klar til at hjælpe med at planlægge din rejse.

Hjertelig velkommen til!