Skip to main content

Om Travel By Heart – Greenland ApS

Travel By Heart – Greenland, er dit grønlandske rejsebureau med base i Nuuk og Qaqortoq.

Rejsebureauet blev startet af Elise Bruun. Hun har mere end 20 års erfaring i både rejse- og luftfartsbranchen i Grønland. I 2019 udlever hun sin drøm, og starter eget rejsebureau: Travel By Heart – Greenland.

Det blev en opstart lige før Covid-19, hvilket kunne have slået manges fødder væk, men Elise så muligheden for at udbyde noget andet i Grønland: staycations! Det blev et hit, da Grønland ikke var lukket ned internt i landet, så rejsebureauet voksede hurtigt og fik glade rejsende.

Firmaet er vokset i takt med at kunderne er blevet flere og flere. I 2021 blev den første ekstra ansat, og idag er vi 3. Vi booker TIL Grønland, FRA Grønland og ikke mindst INTERNT i Grønland.

Når man planlægger en rejse, uanset om det er til eller fra Grønland, er det vigtigt at have hjertet med. Derfor prioriterer vi personlig service højt, som du vil opleve når du kontakter os.

Alle har forskellige behov, og vi gør altid en stor ære i at sikre at din rejse bliver skræddersyet til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene eller i en gruppe.

Vigtigst af alt: Rejs med hjerte – book dit næste eventyr hos Travel By Heart – Greenland.

Vi glæder os til at høre fra dig, næste gang du skal ud og rejse!

Elise Bruun og teamet bag TBH – Greenland