Skip to main content

Kom på hundeslædetur og kør på snescooter i Sisimiut. Sejl efterfølgende blandt Ilulissats enorme isbjerge og se det storslåede nordlys som strækker sig over himlen – på en og samme uge. 

Slædehundetur i Sisimiut.

Sejltur i Ilulissat blandt isbjerge, billede fra en af vores gæster.

Rejsetidspunkt: Februar-april

Pris pr. pers. fra:

Delt dobbeltværelse FRA kr. 29.795.- pr. person
Enkeltværelse FRA kr. 35.795.- pr. person

Rejsen indeholder:

7 dage / 6 nætter
Fly fra København via Nuuk til Sisimiut & Ilulissat
Sissimiut:
inkl. Transfer og morgenmad
3 nætter på Hotel Sisimiut
Sightseeing i Sisimiut
Hundeslæde-tur, 2 timer
Snescooter-tur

Ilulissat:
3 nætter på Hotel Icefiord, Ilulissat
inkl. Transfer og morgenmad
Sejltur mellem de store isbjerge, Ilulissat
Nordlystur, Ilulissat

Mulighed for tilkøb:
Mød slædehunde DKK 150.- pr. person
UTV Winther Safari DKK 400.- pr. person
Byvandring DKK 250 pr. person
Vandring til UNESCO Sitet Sermermiut DKK 295 pr. person

I mødet med Jer skræddersyr vi rejsen. Kontakt os og vi hjælper med at skabe den rejse som du drømmer om.

Hvorfor vælge hundeslædetur i Sisimiut?

For mange er en hundeslædetur ud over isen, tæt siddende med dem man holder af, og det hvide landskab ”et must see”. Og med god grund. Det er som om, at begejstring blandes med ydmyghed over at man er så lille, men stadig at kunne mærke det storslåede – alt sammen mødes på en hundeslædetur.

 Slædehunde er en integreret del af livet i Sisimiut og de er kendt for deres styrke og udholdenhed. På turen vil I helt tæt på opleve hundenes samspil, deres fart og deres samarbejde med hundeslædeføreren.
Inden turen bliver I introduceret til hundelederne, der tager sig af hundene og hjælper jer med at forberede jer til turen i det sneklædte landskab omkring Sisimiut.

Snescooter – at køre på frihed.

Snescooteren glider ubesværet over sneen, og frihed synes at findes lige her hvor I kører. Det kan være en overvindelse for nogle, at man med et let tryk på gaspedalen har fart under sig, men har man først prøvet denne måde at tage på eventyr på, hører vi fra vores gæster, at så vil man afsted igen.

I introduceres til snescooteren, får mulighed for at lære den at kende, sætter selv fart og tempo, så I bliver trygge til efterfølgende at køre ud i Sisimiuts smukke snelandskab. En instruktør er med jer fra start til slut.

Sejl blandt isbjerge i Ilulissat.

Ilulissat Isfjord er kendt for sine kolossale isbjerge, som udspringer af Sermeq Kujalleq gletsjeren. Isbjergene kan være enorme og nogle når højder, der svarer til flere etagers bygninger. Majestætisk flyder de gennem fjorden, og på en sejltur kommer I tæt på disse gigantiske is-formationer

Dagligt strømmer der millioner af tons is gennem Isfjorden og udvikler sig til de enorme isfjelde I kommer forbi. En guide vil undervejs fortælle. Vi anbefaler at tage varmt tøj på, da det er koldt blandt isbjerge hele året rundt.

Vinteren i Grønland, byder på lange, mørke aftener med mulighed for at se nordlys. – Elise Bruun, Travel by Heart – Greenland

Rejsen kan tilpasses efter jeres personlige ønsker. Kontakt os for at få et tilbud på rejsen.

Snescooter i Sisimiut.

Nordlys over Hotel Sisimiut.

Hike til Sitet Sermermiut.

Arktisk spa på terrassen på Hotel Sisimiut.

Sejltur i Isfjorden, Ilulissat.

Isfjorden Ilulissat. Fotograf, Enrico Pescantini, Visit Greenland.

Mød slædehundene i Sisimiut.

Bemærk / det med småt:

Vi gør opmærksom på, at alle vores rejser er med forbehold for ændringer, tastefejl – og at ændringer i priser, skatter og afgifter kan forekomme.