Skip to main content

Kontakt Team Travel By Heart - Greenland

Vi hjælper dig med at tilrettelægge din rejse. Alle har vi 20 års erfaring med rejsebranchen, både i og uden for Grønland. Vi kender Grønland, dets rytme og seværdigheder. Booker du hos Travel by Heart-Greenland er du derfor garanteret os, som en medspiller på din rejse.

Klik på vores billede for kontaktinfo.

Elise Bruun

Ejer og rejseagent, Nuuk. eb@travelbyheart.gl / +299 550905/ +4554311978 / Kan kontaktes i hverdage mellem 8.00 – 16.00 (samt haster udenfor åbningstid).

Jeg er født i Danmark, men har boet i Nuuk siden 1987, og jeg taler både dansk, engelsk og grønlandsk.
Efter 22 år i rejsebranchen blev 2019 året hvor jeg startede mit eget rejsebureau Travel By Heart – Greenland, fordi jeg ville skræddersy rejser efter mine kunders specifikke ønsker. Siden da har der været fart på. Dagligt mærker jeg hvordan flere mennesker vender sig mod Grønland, når nye minder skal skabes. Det gælder både for dem der allerede bor her og for dem, som kommer langvejs fra. Og jeg forstår det godt. Grønlands skærende kontraster; den spektakulære natur mod de farverige huse, historien som emmer i befolkningen, gæstfriheden og samarbejdet imellem os som bor her, er noget særligt.
Johanne

Johanne Atkins

Rejseagent, London. Joh@travelbyheart.gl / 00299 54 09 04 Kontor/tlf.tid: Tirsdag - torsdag 8-16 grønlandsk tid.

Jeg har tilhørsforhold til Danmark, hvor jeg er opvokset, til Grønland, hvor min mormor er fra og hvor jeg for en årrække boede, og til England, hvor jeg i dag bor med min familie. Jeg taler engelsk, dansk, svensk og norsk.
De sidste 20 år har jeg arbejdet og rejst med rejsebranchen til fjerne destinationer.
Som rejseagent er Grønland, for mig, en drømmedestination at skabe rejser til. Man forstår først hvor råt og hvor smukt her er, når man har prøvet det. Og ikke en gang dér rækker ord til at beskrive skønheden.
At jeg i dag arbejder med Grønland, som ligger mit hjerte og min arv så så nært, er en daglig gave.

Najârak` Skifte Møller

Rejseagent, Qaqortoq. nsm@travelbyheart.gl / +299 540905/ +45 54327860/ Kontortid i hverdage mellem 8.00 – 15.00 Telefontid i hverdage mellem 8.00 – 16.00

Jeg er født og opvokset i Grønland og bor i Qaqortoq, Sydgrønland, hvorfor området også er mit speciale. Jeg taler både grønlandsk, dansk og engelsk.
Som tidligere indehaver af mit eget rejsebureau, ULU Travel, har jeg mere end 17 års erfaring med at hjælpe rejsende. Jeg holder selv af at være turist i mit eget land. Grønland er så forskelligartet. Man kan føle sig lille ved Ilulissats enorme isbjerge og føle livets storhed med udsigt til Sydgrønlands bjerge. Mit mantra er "tag det som det kommer", når du rejser i Grønland. Storisen kan lukke til og stormene rase. Men, på et øjeblik kan det være ovre, ligesom det startede. Det gør det til noget særligt at rejse i Grønland; en mulighed for at hylde øjeblikket.
Kontakt os / Booking / Spørg os