Skip to main content

Familie GETAWAY til Sisimiut

Skab minder sammen med natur tid og familietid. Tag familien med på sommer GETAWAY til Sisimiut.  Nyd  nærheden i hinandens selskab både ude og inde på  med Hotel Sisimiut lige på kanten af den store vilde vildmark.  

På denne tur støtter du bevarelsen af den grønlandske slædehund. 

Pris pr. person i familieværelse

fra DKK 8.995,-

be the adventure

Sisimiut har et fantastisk landskab som du kan udforske på egen hånd. Der findes gode rutebeskrivelser og forslag til oplevelser i receptionen på Hotel Sisimiut. Hotel Sisimiut & Tours tilbyder også arrangerede udflugter.

Prisen indeholder

Hotel Sisimiut Aktiviteter:

 • Arctic Spa med vildmarksbad og sauna
 • W-bikes
 • Mountainbikes
 • Kreahjørnet
 • Aften hygge med bål
 • Mini motion
 • Den Grønlandske Slædehund

  Bevaringsprogram

  Grønlands slædehund er en unik race med unikke egenskaber. Det er den mest udholdelige hund i verden, og det er den tættest beslægtede hund med den oprindelige ulv og grunden til. Den er årsagen til at mennesker har været i stand til at befolke Arktis. Bestanden af grønlandske slædehunde er halveret i de sidste 20 år. I dag er der under 14.000 grønlandske slædehunde i verden.

  Gennem vores bevaringsprogram hos Greenland Dog Adventure arbejder vi for at bevare den grønlandske slædehund. Dette gøres gennem turisme og skoletjenester. Her arbejeer vi for at gøre lokale børn eksperter i deres egen historie og kultur. Når du besøger vores center, hjælper du og gør en positiv forskel og hjælper os med at bevare den grønlandske slædehund.

  På besøg hos hundeslædeteamet får du en kort introduktion til livet som slædehund, deres historie, og for dem der har lyst til det, er der selvfølgelig masser af tid til at klappe og kæle de interesserede slædehunde

  Ønsker du at vide mere?

  Send os en mail, så vi kan hjælpe dig, med at få din drømmerejse opfyldt!